CHP’nin Ak Parti’ye Operasyonu Deşifre Oldu

 

CHP’nin Ak Parti’ye Operasyonu Deşifre Oldu

 Bu sütûndaki son yazımızda, “Gündem hızlı değişmezse konumuza devam edebilirz” demiştim. Gündem içeride ve dışarıda sürekli evrildiği için, önce içeride muhâlefete, sonra, ABD’nin HAYDUTLUĞUNA ve Terörist söylemine bakalım. Yazımızı da bu bütünlük içinde önceki konumuzla birleştirip devam edelim İnşâallah!

Evet, başlığımızda ki konu, CHP’nin üç Milletvekilinin 10 Aralık’ta Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’na mektup yazmaları ve süreç içinde de istifa etmeleri, CHP’de deprem etkisi yaparken, destekçilerinde de fırtınalı tusunamiye dönüşmüştür.

 CHP’li 3 Milletvekilinin Partilerinden istifâlarını basın açıklamaları ile Kamuoyuna duyurmuşlardır. Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kameralar karşısına geçerek, “Saray Operasyonları CHP’yi yolundan döndüremeyecektir. Hep birlikte kararlılıkla iktidara doğru yürüyeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulunmuştur. Tabi CHP tandanslı olmasa da, AK Parti düşmanlığında birleşenler, Muharrem İnce ile Mustafa Sarıgül’ün de  aynı operasyonun parçaları olduğunu beyân buyurmuşlardır. 


Ne kadar üzücü bir durum ki, CHP kendi senaryolarının, plânlarının, Kumpaslarının neler olduğunu deşifre etmiş olmaktadır. Başta  Özgür Özel olmak üzere, kullandıkları sözleri, iddiâları ve ithâmlarıyla, sözün mefhum û mûhâlifinden bakılınca, şunu deşifre etmiş olmuyorlar mı?; CHP'nin Ak Parti'ye kumpası/operasyonu ile Ak Parti'den istifâlar ve yeni parti kurmalar gerçekleşmiştir demiş olmuyorlar mı? Bu izâhat ları ve açıklamaları ile de, CHP olarak, AK Parti’ye kumpas kurduklarını, operasyon çektiklerin ifşâ etmiş olmuyorlar mı?  …. 


 

ABD’nin HAYDUTLUĞU ve Terörist Söylemi

Afganistan, BAE, Bahreyn, Irak, Katar, Kuveyt, Suriye, Suudi Arabistan, Umman, Ürdün gibi ülkelerde Asker bulunduran, Filistin, Keşmir, Myanmar, Doğu Türkistan, Azerbaycan gibi ülkelerin işgâl edilmesine ses çıkartmayan Haydut devlet ABD’nin istediği olmayınca Trörist saldırıya zemin oluşturacak ifadeler kullanmaya başladı.

Mısır, Irak, Sudan, Tunus, Afganistan  gibi ülkelerde istediği olunca, Barış ve Demokrasi getirmiş olduğunu söyleyen HAYDUT ve TERÖRİST ABD, istediği olmayınca;

Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki daimi büyükelçisi Richard Mills üzerinden gözdağı vermeye kalkışıyor, “Rusya, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) dahil tüm yabancı tarafları, Libya'nın egemenliğine saygıya ve Libya'daki askeri müdahaleyi derhal ve tamamen durdurmaya çağırıyoruz” diyor...

Herkesi kendi gibi HAYDUT, AT HIRSIZI gören ABD, Rusya ve BAE’ni de sözünün içine garnitür yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlerini ülkeden çekme işlemlerini derhal başlatmaya dâvet(!) ediyor.

Sözlerini içinde, ‘topladıkları, finanse ettikleri, konuşlandırdıkları ve destek verdikleri yabancı paralı askerler ve askeri vekâlet güçlerini Libya'dan çekmeye çağırıyoruz” derken aslında ne de güzel kendi kendilerini ifşâ etmiş olduklarının dahi farkına varamayacak kadar gözlerini bürümüz TERÖRSTLİK ve HAYDUTLUKLARI.

ABD Düşünmüyor mu, Türkiye, BM tarafından tanınan Ulusal Mutabakat Hükümetine, BM kararı ve Meşru Hükümetin dâ’veti ile Libya’da bulunmaktadır. BM verilerine göre Libya'da yaklaşık 20 bin yabancı askeri güç ve paralı asker bulunuyor. Bunlar ise, BAE, Mısır ve Rusya tarafından ülkenin doğu ve güneyinde kontrolü elinde bulunduran TERÖRİST Hafter güçlerine destek vermektedirler. Dertleri de tam burada başlıyor. Terörist Hafter başarılı olsaydı, Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin HAYDUT ve TERÖRİST ABD ve Embeddedleri Devletler tarafından, “özgürlük(!)” ve “barış(!)” götürüldüğü söylenecek ve Libya’nın bütünü de işgâl edilmiş olacaktı, bu Haydut ve Terörist İtlâf devletleri tarafından…..

 

Denizde Rehine Krizi Nedeni

Önceki yazımıza da kaldığımız yerden devam edelim.

Korsanlar/Haydutlar tarafından Nijerya’nın Aden Körfezinde, Liberya bandıralı, Türk Mürettebâtlı gemiye saldırı yapılmış, 1 Mürettebât (Azerbaycan vatandaşı) kâtledilmiş, 15 Denizci de rehin alınmıştı.

Gemide kalan 3 Mürettebât Türkiye’ye getirildi, Şehid edilen 2. Kaptanın nââşı Azerbaycan’a gönderildi, kaçırılan 15 Mürettebâtın sağlık durumlarının iyi olduğu ile ilgili bilgiler, haydutlarla yapılan görüşmenin özeti şirket yetkilileri tarafında açıklandı.

Rehinelerin pazarlığı devletlerle (Birleşik Krallık ve Türkiye ile) değil sigorta şirketleri tarafından yapıldığı bir kez daha ortaya çıktı. Algı ve Manipülasyon işliyor. Algı; Gemi şirketleri, gemileri sigortalarken “başınıza bir şey gelir” diye yüksek prim ödedikleri için (bunu da bilen(!) HAYDUTLAR) bu durum hem KORSANLARIN, hem de sigorta şirketlerinin işine yarıyor gösterilerek, Haydutların bu primlerden istifâde ederek sigorta şirketlerinden yüksek tâzminât almaya çalıştıkları algısı oluşturuluyor, ki ,asıl hedef ve amaç anlaşılmamış olduruluyor...

Derin ABD Görev Başında

Dalavare’den göreve getirilen Joe Biden'siz, Türkiye – Rusya – Çin – İran yan yana gelmesin diye, saldırıları gerçekleştirebilecek en iyi kukla olduğu için  DERİN ABD tarafından kullanışlı bir figür/kukla olarak kullanılacaktır.

İlk icrâât olarak Yunanistan’ın (göstermelik/ gaz almaya yönelik) Türkiye ile masaya yeniden oturtulması, Suriye topraklarında, PKK&YPG&DEAŞ terör saldırılarının artması, Hollanda- Rusya- Beyrut’ta halkın(!) gösterilere başlatılması, Aden Körfezinde Korsan Saldırı ve BM nezdindeki daimi büyükelçisi Richard Mills ile, “Rusya, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) dahil tüm yabancı tarafları, Libya'nın egemenliğine saygıya ve Libya'daki askeri müdahaleyi derhal ve tamamen durdurmaya çağırıyoruz” denilmesi...   

Hedefteki (KAPAK KONUSU OLAN) Şi Cinping - Wladimir Putin – Real Donald Trump – Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkelerinin başından gitmedikçe, Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin amaçlarına ulaşamayacakları bilindiği için, Derin ABD işe Trump ile başladı, Putin ile devam ederken sıradaki Cinping  ve Erdoğan hedefine doğru Terör saldırıları ile ilerleyeceklerdir.

Türkiye, hiç kimseden görüş sormadan, emir almadan, kendi irâdesiyle, çıkarının olduğu yerlerde Rusya ile ittifâk ve savunma sanayilerinde anlaşmalar yaptı. Çin ile Ticari ilişkilerini hızlandırıyor, İran –Azerbaycan – Rusya – Türkmenistan birliğini oluşturmaya çalışıyor. Diğer taraftan İngiltere ile işbirliğini geliştiriyor.

Bu, Derin ABD, yani Washington-Berlin hattı için kâbûl edilebilir bir durum değil. Çok ama çok büyük rahatsızlık oluşturmuştur.

Biliyorlar ki, Türkiye’nin omuz verdiği, güç kattığı, işbirliği yaptığı hiç bir ülke ile baş edebilmeleri, amaçlarına ulaşabilmeleri mümkün değildir. Türkiye ile dost(muş) gibi davranarak ilişkileri yakıp yıkmak için, Biden’siz bulunmaz bir kumaş oldu Derin ABD için. Zamanları daralıyor, vâkitleri geçiyor. Çünkü Biden’siz çok falz kalıcı değil. Aksi halde ABD ellerinden kayıp gidecektir.

 

Anlayana:

Kişinin susması, her zâmân söyleneni onayladığı anlamına gelmez. Bazen canı aptallarla tartışmak istemiyordur.

 

 (Büyük Saat Gazetesi için, 30 Ocak 2021 Tarihli Yazım)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı