Papa’nın Ziyâreti ve Pul Oluşları, Doğu Cephesi, Şimdi Yunanistan DÜŞÜNSÜN.


Papa’nın Ziyâreti ve Pul Oluşları


Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin asıl temsilcisi olan Papa’nın Irak ziyareti, sıradan, alışılmış bir ziyâret değil, âksine şifreleri içinde barındıran plânlı, programlanmış, Türkiye’ye karşı yeni bir cephe oluşturma ziyâretinden başka bir şey değildir.

Arap liginden istediğini alamayanlar, şimdi de, Karabağ’da Azerbaycan, dolayısıyla da Türkiye’ye karşı cephede yer almaktan çekinmeyen İran’a dümen kırdılar.

Neden İran?

Karabağ’ın işgalden kurtarılması için, Türkiye’nin, Dünya devletlerine karşı, her şart ve durum altında Azerbaycan’ın yanında yer almış olması, İran’ın Türkiye’den korku duymasına zemin oluşturanlar bu yarayı kaşımaya ve kanatmaya başladılar.

İşte bunun değerlendirmek isteyenler, Arap Birliği’nden istedikleri sonucu alamayacaklarını anlayınca, Türkiye’ye karşı yeni bir cephe açmak için İran ile anlaşma ve birlikte hareket etme plânlarını devreye almaya başladılar.

Doğu Cephesi 

Tarihleri unutmamakta fayda var. Siyonun Ehl-î Sâlîp’in Terörist ve Haydut Devletlerinin teşekkül ettirdikleri itlâf devletlerinin geride bıraktıkları veletleri tarihleri asla pas geçmiyorlar çünkü.

Kurtuluş Savaşı’nı hatırlayınız! Tarihler çok önemli. 1919 – 1921 yılları arasında, Kafkas Cephesi üzerinden Türklere karşı Ruslar (Ermenilerle) saldırı gerçekleştiriyor, Dünya savaşında, Türklerini gücünü zayıflatmak için Doğu Cephesi oluşturmuşlardı.

Rusya’da İhtilâl gerçekleşince Rusya Cepheden çekilmeye ve işgal etmeye kalkıştığı toprakları Türklere bırakmışlardı ama olayın gerçekleşme şekli başkaydı. Hemen Ermeniler kendilerine Devlet kurarak(!) Rusların çekildiği bölgeleri kendileri işgâle kalkışmış ve Türklere karşı savaş başlatmışlardı. 24 Eylül – 2 Aralık 1920 tarihleri arasında Doğu Anadolu ve Güney Kafkasya'da cephe açmaya başlamıştı.

Karabağ’ın işgalden kurtarılması süreci nasıl başlamıştı? Ne enteresân ki, Ermenistan çapulcu ordusu 27 Eylül 2020 günü (tam 100 yıl sonra aynı tarih, ne tesâdüf değil mi) Dağlık Karabağ’da Cephe açmak için, Azerbaycan Ordusu’na ve sivil yerleşim yerlerine ateş ettirilmeye başlandı.

Çöpe Attırılan Sevr Antlaşmaşı

ABD’nin 1920’de imzalattıramadığı Türk Milletine, yüz yıl sonra yeni bir Sevr Antlaşması hazırladığını ve bunu imzalattırmak için de, Arap Birliği üzerinden Arap Cephesi oluşturmuş, Ermenistan üzerinden de Doğu Cephesi oluşturmak istemişti.

Ermenistan’ın,  Siyonun Ehl-î Sâlîp’in TERÖRİST ve HAYDUT Devletlerinin topyekûn desteklemelerine rağmen yenilgiye uğramış olması, ABD önderliğindeki İtlâf devletleri, ilişkilerde yumuşama mesajları vermesi, Yemen’de Suudi Arabistan’a destek vermekten vaz geçtiğini söylemesi ile rotayı İran’a çevirdiler.

Batı’da, Güney’de, Doğu’da, Merkez’de Türkiye’yi her türlü Terör ve Terörist saldırılar ile çevreleme ilk kez sonuç vermemiş olacak ki, ABD Dışişleri Bakanı “Darbelerle ülke yönetimlerini değiştirme alışkanlıklarından” vazgeçtiklerini açıklamak zorunda kalmıştır.

Bu açıklalar, gelişmeler neticesinde, PAPA’ya da görev düşmekteydi ve görevini yerine getirmek üzere Irak’a ziyâret gerçekleştirmek zorunda bırakılmıştır.

S-400’ler Neden Tehdit Görülüyor



Siyonun Ehl-î Sâlîp’in Terörist ve Haydut Devletleri ne yaparlarsa yapsınlar, Suriye, Irak, Libya, Mısır, Irak, Katar, Azerbaycan, Somali, Sudan üzerinden her türlü terörist saldırı ile Türkiye ile baş edemeyeceklerini gören ABD, NATO’dan da istediği desteği yanına alamayınca S-400 Hava Savunma Sistemlerine karşı cephe oluşturmaya başladı. Çünkü Yunanistan, Rodos, İran (Hürmüz Boğazı) üzerinden Türkiye’yi saldırgan duruma düşürterek, direk savaş açma yolları denemesi durumunda S-400’leri kendisi için tehlike olduğunu biliyor (ancak bilmediği daha onlarca, yerde, havada, denizde savunma sistemlerinin varlığını öğrenemediği, savunma sitemleri fââl vaziyettedir.)

Arap Ligine pompaladığı Türkiye Korkusunu İran’a pompalarken, 100 yıl önce olduğu gibi, Ermenistan’a iki deniz arası, İsrail’e iki Nehir (Nil ve Fırat) arası, Sözde Büyük Kürdistan Devleti (ki hepsinin oluşturduğu topraklar ne tesadüftür ki aynı haritayı teşkil ediyor) vâ’âd etmeye devam ederek, PAPA Büyük Kürdistan vâ’âdi ile Irak’ta üçlü görüşme gerçekleştirdi ve sözde haritanın yer aldığı PAPA’lı HATIRA PUL bastırma cüret ve cesâretini gösterme enâyiliğine düştürler.



Pul olduklarını kendi elleriyle ilân ettiler.

Siyonun Ehl-î Sâlîp’in Terörist ve Haydut Devleri de, Papa’sı, Irak’ı, Barzanileri, Sistânileri tarihin tozlu raflarında hatırası dahi olmayan PUL HÜKMÜNDE OLMUŞLARDIR!

Şimdi Yunanistan DÜŞÜNSÜN. Sırada kendisi var….

 

Anlayanlara:
“Hayat çok zâlim bir öğretmendir. Önce sınav yapar sonra dersi verir.”

“Her kalp, kendi içindeki çiçeğin kokusunu verir.” (Abdülkadir Geylani)

Büyüksaat Gazetesi 12 Mart 2021Tarihli Yazım

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı