ABD Parçalanıyor, İlâhlaşmak İsteyenler Güneşi Kapatacak

ABD Parçalanıyor

Buda nereden çıktı diye düşünüyor olabilirsiniz!

Bugün 24 Nisan 2021. Yani Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin, tam 40 yıldır, Türkiye’ye karşı silah olarak kullandığı, PÜSKÜLLÜ BELÂ, sözde Ermeni Soykırım iddialarının yıl dönümü…

ABD’nin Dalavere’den getirtilen Başkanı Şoo Biden’siz (Joe Biden), Beyaz Saraya Gönderildiği Ocak Ayı başından bu yana, ilk kez, 23 Nisan 2021 günü Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefon bağlantısı üzerinden ikili görüşme gerçekleştirdiler!

Gerçekten konuşturulan Biden mi, yoksa ses dalgaları üzerinden yapılan teknolojik değişiklik ile O’nun yerine bir başkası mı konuşuyor, şüphem var. Çünkü Beyaz Saray’da görülmemiş olay yaşanıyor. Biden’siz başkan olarak tâyin edildiğinden bu yana basın toplantısı yaptırılmayan birine, özellikle de dünyada etkili olan Liderlerle görüştürülme ihtimâli mantıklı mı, bence değil.

ABD kongresinden, 24 Nisan 2021’de, Sözde Ermeni Soykırımı tanıma kararı çıkartılmaya çalışılmaktadır. Bu gerçekleşirse, Demek ki Kasım 2021’e kadar ABD’nin dağılma süreci başlatılmış olacak ve en geç Aralık 2021’de diğer 50, Eyalet denilen, devletlerden birçoğu EĞEMENLİĞİNİ geri alarak bağımsız hareket edeceklerdir.

Tıpkı SSCB’nin 26 Aralık 1991’de dağılması gibi, ABD’de Biden eliyle parçalanacaktır.

Soykırımcı TERÖRİST ve HAYDUT Devlet ABD

Ermenilerin, Başta Ruslar olmak üzere, itlâf devletlerinin kuklacılığını yaparak, dünün ASALA’sı, bugünün PKK’sı gibi Teröristlik yaparak, 5 Temmuz 1993’te Başbağlar’da yaşanan kâtliâmın çok daha fazlasını Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Başta olmak üzere, Adana’da da gerçekleştirilmiştir.

Terörist Ermeniler eliyle gerçekleştirtilen MÜSLÜMÂN SOYKIRIMINI ve HRİSTİYAN TERÖRÜNÜ perdelemek için, 22 Nisan 1981 günü ABD’nin, Artiz, Başkanı Ronald Regan tarafından yayımlanan bildiri ile SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI gündeme alınarak, Türkiye’ye karşı silah olarak kullanılmaya başlanması sağlanmıştır.

Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUT DEVLETLERİ, 1948 tarihli BM’nin, Ermeni Tehcirinde Soykırım Yaşanmadığını duymadığı, görmediği gibi, Türkiye’nin, yaşananların açığa çıkması için ORTAK TARİH KOMİSYONU kurulması teklifine de sağır kalıyorlar.

Yine Türkiye’nin, belgeleri açalım, İtlâf Devletleri, Rusya, ABD ve Ermenistan, kimin elinde ne belge varsa, ortaya çıkartalım çağrısına da, KÖR, SAĞIR kaldıkları yetmez gibi, ŞEYTANLIK YAPMAKTAN hiçbir zaman geri durmadılar, durmuyorlar.

Haklı olsalar arşivlerini açmazlar mı, Türkiye’yi sıkıştırmak, MANDALARINA ALABİLMEK İÇİN kullanmazlar mı?

Sonuç, bu yazıyı kâleme aldığı saatlerde, henüz ABD “Soykırım” diyecek mi, demeyecek mi diye bekleniliyordu. Böyle bir tâlihsiz ve geri zekâlıca açıklama yaparsa, By By ABD demeye başlarız ve Başkan Erdoğan’da Biden’siz ile Haziran’da plânlanan görüşmesini rafa kaldırır.

Bunun işâretlerini de, Irak’ın Kuzeyin‘e, PKK’nın fââliyeti alanı olarak oluşturdukları, Metina, Avaşin, Gara, Basyan, Kandil, Zap’taki TERÖR HEDEFLERİNE HAVA HAREKÂTI başlatılarak verilmeye başlandı!!! ...

ABD “Soykırım” derse, Türkiye’de behemehâl, Askeri İşbirliği Anlaşmalarını askıya almalıdır. ABD buna karşılık olarak Ekonomik ve Kültürel anlaşmaları kullanmaya kalkışsa da başarılı olmaz.

İflâs etmiş, 28 Trilyon Dolar açık veren, tüm ümidini Kripto paraya bağlayan ABD, Türkiye’ye karşı, asla ekonomik sözleşmeleri, uzun süreli, askıya alma cesâretini göstermez. Hele ki, Türkiye Askeri İşbirliği Anlaşmaları kapsamında, İncirlik başta olmak üzere, hava Üslerini süresiz kapattım derse ABD için ölüm fermânı olur.

 

Kısa kısa; Potpuri

İlâhlaşmak İsteyenler Güneşi Kapatacak

Corona Virüsü ile toplumları kontrol altına almaya kalkışan Bill Gates’in ağa babaları, Güneşi Engellemek için Atmosfere Toz Püskürtmeye kalkışıyorlardı ki, plânlarını, şimdilik, Başta Türkiye –İsrail ortaklığı olmak üzere, başlarına geçirdiler.

Nefesleri Kesildi

Başta ABD olmak üzere, işbirlikçileri ile oluşturdukları Corona Virüzü üzerinden Toplumların ve Özellikle Müslümânların nefeslerini kesmek isterken EVERGREEN ile kendilerinin nefesleri kesildi.

İklim değişikliği aldatmacası altında yapılan toplantıların amacı, Dünyanın hava dengesini değiştirerek, Atmosfere balonlarla, büyük ihtimâlle Haziran 2021’de yapmayı plânladıkları, KALSİYUM KARBONAT tozu salarak, güneş ışınlarının yeryüzüne inmesini engellemek ve ısıyı düşürmekle Toplumları nefessiz, güneşsiz, sağlıksız bırakmak idi.



Dünyada bir çok yerde tarım arazileri satın alan ve özellikle de, Amerika’da en büyük Tarım Arazilerinin yeni sahibinin Bill Gates olmasının nedenlerini bu açıdan da iyi okumak lâzım.

Modern Tefecilik

COİN Paralar, ülkelerin, Corona ile birlikte kontrol altına alınmasını sağlamak için kullanılmaktadır.

Bazı devletler için, âdetâ yaşama kaynağı KAN GİBİDİR, COİN kripto paralar. ABD, 1944’te elde etmeye başladığı Dünya devi olmasının sona erdiğini görmeye başladığı için, ülkeleri ve Merkez Bankalarını dolayısıyla da Ülkeleri kontrol altına almanın, en kolay ve en az masraflı ama kesin sonuçlu yolu COİN sanal paralardır.

Çin ve Rusya ile düşman gözükerek, COİN gibi kripto iş birliği için olan ABD, var olması için İngiltere ve Avrupa Birliği Ülkelerine karşı açtığı savaştan gâlip çıkabilmesinin tek çıkar yolu olarak gördüğü KRİPTO PARALAR ile ülke ekonomilerine saldırmaya kalkışacaktır.

Paraların sesiz sedasız, ülkeler arsası, hiçbir zorluk ve tehlikesi olmadan, tâkibi yapılamayan transfer edilebileceğinin ilk örneği Türkiye’de THODEX ile test edilmiştir.

Dijital Paranın Takibinin İmkânsızlığı

COİN paraların en üst âklı konumunda “MONERO” gelmektedir!

Monero, kanunsuz, yasadışı her türlü iş ve işlemlerde kullanılmak üzere oluşturulmuş kripto paraların merkezi konumundadır. İnsan kaçakçılığından, uyuşturucu ticaretine, terör finansmanından, fidyelere kadar her türlü ahlâkî olmayan kazançlarını gizlemek isteyenler kapılarını sonuna kadar açmıştır.

Hangi ülke, istihbarat, devlet isterse istesin, hiçbir bilginin verilmediği Monero, gönderilen rakamlardan, bakiyeye, kaynağa, gönderen ve gönderilene kadar bütünü SIR olarak korumalı hesap olarak işlem sunmaktadır.

Tehlikenin Boyutu

Kim kontrolü ele geçirirse, hem ülkelerin Merkez Bankalarını, hem de Borsalarını dizâyn etmek için rahatlıkla kullanabileceği, siyasi değişimlere kadar işi götürebilecektir.

Ciddi ve çok sıkı güvenlik önlemleri tedbirleri ve dahi GÜVENCE SAĞLANMADIĞI takdirde kripto saldırılara açık olunacaktır. Yetmeyecek, gücü elinde bulunduran ülke, devlet, kuruluş, istihbarat örgütlerinin, Terör Örgütleri ve Mafya yapılanmaları ile iş birliği yapma ihitmâli de oldukça yüksektir, “MONERO” üzerinden….

(Büyüksaat Gazetesi için,24 Nisan 2021 Günlü Yazım)

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı