Türkiye Olmadan Asla, Dünyanın Şeytânı İngiltere Sahnede, ARAP ÜLKELERİ BİRLİĞİ

 

Türkiye Olmadan Asla


Türkiye, sadece bölgesinin değil, dünyanın stratejik konumunda.

Dünyayı bir canlı gibi kâbûl ederek düşünülecek olunursa, Türkiye o bedenin kâlbi hükmündedir. Kâlp durursa, hayat biter, beden ölür.

Bu cihetten bakınca Türkiye’nin, Dünya için olmazsa olmaz olduğu daha net anlaşılacaktır.

Türkiye, her bir cihetten, hârîcî ve dâhîlî, asimetrik saldırılarla meşgul ve kontrol edilmek istenmektedir.

Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin Terörist ve Haydut Devletleri, zaman zaman, İsrail, Ermenistan, Yunanistan, değişik kollarda oldurulan, kullanışlı terör örgütleri tarafından Türkiye’ye baskı oluşturmaktadır.

Son günlerdeki, edep ve kural bilmez Yunanistan’ın Türkiye’de görüşmeye gelen Dışişleri Bakanının çıkışını da bu minvâlde değerlendirmek zorunluluğu vardır.

 Türkiye ile ABD arasında çatlak oluşturmak veya oluşan çatlaklarda en kullanışlı ve değişmez enstrûmân Yunanistan, bu tür gerginliklerde kendine görev düştüğünü bilerek devreye girer.

Adetâ, ABD’ye  “Ne istiyorsanız, her türlü tâlep ve emirlerinize hazırım” kripto bir tââhhüte imzâ koymuştur.

 

“Şeytân İnsan İçin Neyse, ”

Cemil Meriç Merhûm, “Şeytân İnsan İçin neyse, İngiltere dünya için odur” diye ne de güzel tâsvir etmiştir.

Siyonun Ehl-î Sâlîp’in TERÖRİST ve HAYDUT Devletlerinin sözcüsü konumundaki ABD, BM nezdinde, Temsilciler Meclisi veya Senato’sunda, Türkiye âleyhine her türlü yaptırım ve baskı kararlarını çıkartabilecek dizaynı oluşturmuşlardır.

NATO üzerinden S-400 baskısı uygulanmak istenmesi gibi.

 

Türkiye Yalnız Bırakılmak İsteniyor

 

Başta, açıktan açığa PKK&PYD&YPG ve FETÖ’ye, perde gerisinde ise DEAŞ Terör örgütlerine her türlü desteği veren ABD, Türkiye’nin kendisini koruyamaması için, S-400’lerden vazgeçmesi için tüm baskıları uygulattırıyor.

Gerçekte konu S-400’ler değil; Dünyanın bilinen, neredeyse tüm, savaş tekniklerini ve sistemlerini yok hükmüne getiren İHA ve SİHA’lardır asıl HEDEF!

Besledikleri Terör örgütlerinin ve korku imparatorluğu ile kontrolleri altına aldıkları ülke yönetimlerinin, Türkiye’nin Savunma Sanayi ve Teknolojileri sayesinde, mandacılıktan çıkmaya başladıklarını gören Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin Haydut Devletleri. Türkiye’nin sahip olduğu yerli SİHA ve İHA’ları direk hedef aldıkları için S-400 bâhânesi üzerinden askeri ve ekonomik ambargolar, yaptırımlar uygulamaya kalkışmaktadırlar.

 Bölgesel ve uluslararası Stratejik kontrolü altında tutabilen, onlar için konumu itibariyle, kendilerinin, asla, içinden çıkamayacakları bölgeyi kendi kontrolleri altında tutamadıkları Türkiye’nin hâkim konumda olması da işlerine gelmemektedir.

ABD, Türkiye ile olan hemen her türlü ilişkilerinde, çıkarlarını kaybetmeyi göze alamamaktadır.

Türkiye olmadan Asla yaşam alanlarının kalmayacağını ve Türkiye’siz ABD’nin, âdetâ hayat damarlarının kurumuş olacağının çok iyi bilmektedirler.

 

BM’den Yaptırım Kararı Çıkartabilirler

 

Mart 2021’ini son haftalarında, Arap Ülkeleri Birliği Dönem Başkanlığı tarafından, BM Genel Sekreterliğine, Türkiye âleyhinde aldığı kararları onaylaması için bir mektup iletmiştir.

BM Güvenlik Konseyi Belgesi olarak yayınlanması istedikleri kararlarının içeriği Türkiye açısından çok büyük önem ârz edecek durum içermektedir.

Sunulan ve onaylanıp yayımlanasını istedikleri karar her ne kadar 7 maddeden müteşekkil olsa da, özü itibariyle, Türkiye’nin elini kolunu bağlamaya mâtûf girişimdir.

 

 

 Arap Ülkeleri Birliği Dönem Başkanlığı Katar’da

Arap Birliği’nin Kahire’deki toplantısı, 3 Mart 2021 günü, sonrasında, 8613 NUMARALI ‘OYBİRLİĞİYLE’ aldığı kararların can alıcı noktaları;

8613 NUMARALI KARARIN

3. Maddesi; “Irak’ın Egemenlik Haklarının Türkiye Tarafından İHLÂLİNİN ENGELLENMESİ…

4. Maddesi; “Türkiye’nin Arap Ülkelerinin İçişlerine Karışmasının Durdurulması…”

Bir diğer madde de, dolaylı olarak Türkiye kararı, İran üzerinden verilmek istenmektedir…

Denilmektedir ki, İran’ın Arap ülkelerinin içişlerine müdâhâle etmesinin durdurulması…”

Bu karaların ‘OYBİRLİĞİYLE’ alınmasında, Başaktör olarak İngiltere’yi ve ABD ile işbirliği yaptığını görmemek mümkün değildir.

Türkiye’ye aba altından değil, direk dost KATAR eliyle, sopa gösterilmiş ve “bize tabi ol” denilmiştir.

BM Görevlendirildiği Konuda da Gereğini Yapmıştır

 

Asimetrik saldırların yönü, bu kez ARAP ÜLKELERİ BİRLİĞİ cephesi olmuştur.

Türkiye’yi askeri açıdan içeri kapatmak, savunma konumuna çekilmek istenmektedir.

Arap ülkelerinin içişlerine karışmaktan kasıt, Suriye, Libya, Irak, Lübnan, Somali, Sudan, Filistin konularında ne askeri, ne de sözel olarak Türkiye’nin varlığının hissedilmesini ve bilinmesini istemiyoruz demiş oldular.

BM kendisine verilen görevi de, Jet hızı ile hayat geçirmekten tereddüt etmemiştir.

ARAP ÜLKELERİ BİRLİĞİ’nce 3 Mart’ta, ‘OYBİRLİĞİYLE’ alınan kararın, 22 Mart 2021’de BM Genel Sekreterine ulaştırılmasının üzerinden 3 gün geçmişti ki, 25 Mart BM Belgesi olarak yayınlanmıştır.

Bu güne kadar Arap Birliği, Türkiye âleyhine olsa da, Birleşmiş Milletler Belgesi olarak yayınlamasını istemediği hâlde, 3 Mart’ta aldıkları kararı neden BM Belgesi olarak yayınlattırdılar?

Yani,  Dost ve kardeş bildiğiniz, zorda kaldıklarında ilk yardımına koştuğunu KATAR ve EMİRLERİ, İngiltere’den habersiz bir şey yapamaz, denilerek, Türkiye’ye, “seni YALNIZ BIRAKACAĞIZ” mesajı da verilmek istenmiştir.

Türkiye’nin bir kısım Muhâlîf partileri de uzun zamandır, “dış politikada yalnızlaştırılıyoruz” terennümünü boşuna mı söylüyorlardır?

 

Dünyanın Şeytânı İngiltere Sahnede

ARAP ÜLKELERİ BİRLİĞİ kararının Birleşmiş Milletler Belgesi olarak yayınlattırılması ile Türkiye’ye karşı yaptırımları uygulayabilmek için ilk ve başarılı bir adım atmış oldular.

Rusya – Ukrayna tiyatrosu yaşanırken, Türkiye âleyhine yaşanan bu gelişmeler gözlerden ve kulaklardan uzaklarda bırakılmış oldu.

Her dâim diyorum ki, Türkiye’nin içinde ya da etrafında savaş tamtamları veya terör saldırıları oluşturuluyorsa, bilinmelidir ki, Türkiye âleyhinde önemli gelişmeler plânlanmaktadır.

Bu kez de öyle oldu, Rusya ve Ukrayna tiyatrosunda hiçbir sesi ve görüntüsü olmayan İngiltere, Nisan’ın ilk haftasında, en büyük donanma filosun HMS Queen Elizabeth'i Akdeniz’e doğru yola çıkarttı…



“Britanya olarak biz buradayız” DEMEK İÇİN Bayrak göstermeye başlayan İngiltere’nin Hedefi ÇİN olmuş olsaydı Çin ile hiçbir ortaklığa girişmezdi!

ABD – İngiltere ortak yapımı Akdeniz savaşlarının ilk hâmlesi başlatılmıştır. Tıpkı 1915’te başlattıkları ve İTLÂF DEVLERİ olarak ve bir milleti yok etmek istedikleri ÇANAKKALE SAVAŞLARI’nda olduğu gibi. 

Şimdi plândemi tiyatrosunun eseri olan 21 Günlük KAPANMAYI BUNUNLA DEĞERLENDİRİNİZ!

 

Özlü Söz:

Milleti âşinâlaştırmak için cehâlet, fâkirlik ve ayrılık mikrobunu bal diye yedirip elimizde bulunması ve düşmana karşı kullanmamız gereken sân’ât, mâ’rifet, ittifâk silahlarını imhâ ediyorlar.

(Büyük Saat Gazetesi, 30 Nisan 2021 Tarihli Yazım)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı