Türkiye’nin Yeni Miladı: 14 Haziran, TÜRKİYE, BATI ile mi, DOĞU (ÇİN) ile mi OLACAK?, “Siz çoksunuz biz TÜRK!”

 

Türkiye’nin Yeni Miladı: 14 Haziran


NATO zirvesinde Liderlerin görüşmesinde, Türkiye – ABD dostluğu mu olacak yoksa ABD idamını mı onaylayacak?




Evet, tarihler ilerledikçe ve NATO zirvesine adeta saatler kalasıya, en üst düzeyde diplomasi trafiği olmadığı kadar hız kazanıyor.

Evet, Özelde Türkiye, genelde Dünya, 15 Haziran sonrası bambaşka bir rotaya evirilecektir.

İlk belirtileri Dalavare’den getirtilip ABD’nin Başkanlık koltuğuna oturtulan Biden’sizin İngiltere Kraliçesini ziyarete gitmesi ile Dünya kamuoyuna duyurulmuş oldu.

Bölge Gazetesi’ndeki, 21 Mart 2016 Tarihli Köşemde, Çanakkale İntikamı Sürüyor” başlıklı yazımda: ABD, Rusya gibi Frenkler adına hareket edenler, Türkiye’ye, “Ya Benimsin, ya kara toprağın” demeye çalıştıklarını. Türkiye’nin kendine münhasır bir dış politikasının olmamasını, kendilerinin istedikleri şekilde bir Dış politika yürütmesini istiyorlar demiş ve bu isteklerindeki iştiyakları da, günümüzde, her zamankinden daha fazla artmıştır.

Kaldı ki, o günkü yazdıklarımızın doğruluğunu, yaklaşık 4 Ay sonra, Türkiye’yi İşgale yeltendikleri, 15 Temmuz İşgal Kalkışmasıgerçekleştirmek isteyerek gösterdiler.

ABD, İngiltere’den Güçbirliği İstiyor

Dalavare’den getirtilip koltuğa oturtulan Biden’sizin, NATO zirvesi öncesi İngiltere Kraliçesini ziyareti göstermiştir ki, NATO tek gündem Maddesi ile Toplanmaktadır; GÜNDEM TÜRKİYE!

ABD, Kukla ve Siyonist Başkan Biden’siz ile İngiltere’ye, “Türkiye’ye karşı birlikte olalım, gücümüzü birleştirelim, Türkiye’nin bölgesel güç olmasına engel olalım” teklifini iletmek için en üst düzeyden ziyaret gerçekleştirmiştir.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Gördü

ABD’nin kukla başkanı Biden’sizin neden NATO zirvesinde görüşme teklif ettiğini gördü ve oyuna karşılık açık el oyun kurmaya başladı.

Taksim Camiî açılışında yaptığı konuşmada, “Kanal İstanbul’un temelini, her ne olursa olsun 26 Haziran’da atacağız” demesi ile elinin açık olduğunu bütün dünyaya ilan etti, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Neden böyle bir reste gerek duydu?

Gezi kalkışmasında, meselenin ağâç değil, Türkiye’nin kalkınmasına köstek olunmak istendiği, Gezicilerin istek ve talepleri ile ortaya konulmuştu.

Ne istemişlerdi; “3. Köprü iptal edilsin, 3. Havalimanı ihalesi durdurulsun, Kanal İstanbul Projesinden Vazgeçilsin, Enerji Santrallerinin Yapımı Durdurulsun.”



Türkiye’nin devasa projelerinin yapılması istenmiyordu. Kanal İstanbul hariç hemen hepsi tamamlandı ve hizmete alındı.

Kanal İstanbul, bu günde, gündem de mi?

Evet!

Bakın ülkeyi yönetmeye talip olduklarını iddia eden muhalif partiler ne diyor, Kanal İstanbul için: TEHDİT SAVURUYORLAR!

Başta Muhalif Parti Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olmak üzere tehditlerin boyut ve içeriğine bakınca, Meselenin Türkiye’yi yönetmek değil, Mandacılık zihniyeti ile idare etmek istendiği açık açık görülecektir.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğer Kanal İstanbul'a herhangi bir ülke kredi verir ya da gelir de ihalesini alırsa, iktidara geldiğimizde Allah nasip ederse biz o projeyi durduracağız, o ülke ile de aramıza mesafe koyacağız” diyor. Ne diyor, Marmara ile Karadeniz’i birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul ve dolayısıyla bağlantılı olan tüm projeleri durduracaklarını dile getiriyor, daha ne desin?

Bitti mi? Elbette ki hayır.

Milliyetçiliğine vurgu yapmaktan hazz alan bir diğer muhalefet, parti Genel Başkanı da olan, Meral Akşener ise, Net ifadeler ve kesin bir dille projeye karşı olduklarını bangır bangır bağırıyor. Adeta Kılıçdaroğlu’nun tehditlerini yineleyerek, Kanal İstanbul Projesinde yer alacak ve almak isteyen yabancı yatırımcılara: “Günü geldiğinde bir kuruş bile alamazsınız. Uzak durun! Boşuna heveslenmeyin…” diyor.

Dertlere DEVA olacağını iddia ederek piyasaya çıkan Ali Babacan mı; “Vatandaşımızın derdine Kanal İstanbul ile değil, toprağı su ile buluşturarak derman olabilirsiniz”  diyor.  ANLAŞLILMAYAN?!!...

Beyaz Saray’ın Amacı

Garip ama gerçek, saray düşmanlığını muhalefet olarak kamuoyuna lanse eden politikacılar, BEYAZ SARAY ne isterse emir kabul edercesine aynı görüşte birleşiyorlar, hem de Türkiye aleyhine kararlar almış olsalar da.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Dalavare’den getirtilen kukla ve SİYONİST şoo (Joe) Biden’sizin 14 Haziran'daki görüşme öncesinde, Türkiye’ye karşı Tehditler savurmaya, “illa bizimle olacaksın” baskısı oluşturma çabalarını sürdürenleri İkna etmek durumundadırlar. Aksi halde, âklı ile değil ideolojik fikirleri ile masaya oturmaya kalkışacak olan Biden’siz, ABD ile birlikte, Afrika ve Türkiye'yi de kaybedecektir!

NATO Türkiye’yi Asla Savunmaz

NATO zirvesinin en temel konusu; TÜRKİYE, BATI ile mi yoksa DOĞU (ÇİN) ile mi beraber OLACAK?

Cevabı aranan tek gündem bu sorunun cevabı olacaktır!

Türkiye’nin Cevabı veya tercihi hangi yönde olursa olsun, Türkiye için, beklenmeyen yeni düşmanları belirlenecek ve ona göre yepyeni, vekâlet değil, direk saldırılara mârûz bırakılmaya çalışılacaktır!

Rusya’nın, korona virüsü bahanesi ile Uçak seferlerini durdurması, Turist göndermemesi sadece basit bir blöftür. Türkiye resti gördüğü an Reste restler şiddetlenerek görülecektir.


ABD'den İki Tezat Hamle

ABD, 14 Haziran öncesi, Rusya’nın dolaylı ambargosunu tertip ettirdikten sonra, şimdi de PKK üzerinden bir oyun kurdu.

PKK üzerinden peşmergelere saldırı gerçekleştirildi. Öldürülen Peşmergeler’in intikamını almak için PKK kampı ablukaya aldırtıldı.

Karayılan Tıslattırıldı

Peşmerge’nin ablukasında kalan PKK sözcüsü Murat Karayılan başını delikten çıkartıp, Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUT DEVLETLERİ ile embeddedlerine ve de Peşmerge’lere seslendi:

"Aynı düşmana, Türkiye’ye karşı savaşıyoruz, bizi rahat bırakın” dedirtildi.

Yani ABD, 14 Haziran görüşmesinde, Türkiye’den istediğini alırsa, Peşmergeler eliyle ve desteğiyle PKK kampını tarumar edecektir.

ABD istediğini Alamazsa, ikinci hamlesini de hazırladı!

Türkiye’nin ortağı olduğu ve Türkiye için üretilen F-35’leri Yunanistan’a teslim ederek, bu uçaklarla Türkiye’ye karşı saldırlar başlattıracak. Diğer taraftan da, NATO’ya karşı gövde gösterisi için, denizde boy gösterdiği iddia edilen, görünmez Savaş Gemisi ile Rusya, yanarlı dönerli ama ABD kontrollü olarak Türkiye’ye, “çıkarlarıma zarar veriyor” diyerek saldırılar gerçekleştirecektir.

TEHLİKENİN FARKINDA OLMAK gerekiyor ki, NATO sadece çıkarları için Türkiye’nin yanında, aksi durumda Rusya’yı korur da, oradan gelen saldırılara karşı dahi Türkiye’ye koruma kalkanı oluşturmaz!



NATO zirvesi ve 14 Haziran Türkiye – ABD  başkanlarının görüşmeleri öncesi, ABD, tâbiri câizse, Türkiye’ye, ‘benimle ol, rüşvet misâlli, tâvizler vermeye hazırım’ diyor ve amacına ulaşırsa da, kendince, yalnızlaştırdığı Türkiye'ye operasyon üzerine operasyon çekmeye başlayacaktır. Doğu ile birlikteyim dese de, saldıracaklardır.

ABD için Tehlike Çanları Çalıyor

Her ne olursa olsun, Türkiye için Milad olacak olan, 14 Haziran 2021 günü  Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Dalavere'den getirtilen kukla SİYONİST Şoo Biden’sizin görüşmesinden sonra, hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Başta İsrail olmak üzere, Mısır’da Abdul Fettah El Sisi, Suudi Arabistan’da Veliaht Prens M. Bin Salman ve Ürdün Kralı Şerif Abdullah ABD’ye sırtlarını ve yönlerini de ÇİN’e döneceklerdir.

Başkan Erdoğan’ın Libya Çıkartması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alışılmışın dışında, Batılın anlayacağı lisan-ı Hall ile muhataplarına cevap veriyor.

Bu kapsamda, Türkiye Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığında, , Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da yer aldığı üst düzey heyetin, günübirlik Libya çıkartması da iyi okunmalıdır.

Heyet Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe başta olmak üzere, Libyalı mevkidaşlarıyla görüşecekler.

S- 400’ler tamamen bahane, yaşanan gerilimlere ve Aptallar bununla meşgul olsun diye uydurulmuş kılıfır!


Bilge Kağan, ne de güzel özetlemiş olayı; “Siz çoksunuz biz TÜRK!”

 

ANLAYANA:

“Tükürün cephe-i lâkaydına şarkın, tükürün. Kuşkulansın, görelim gayretleri halkın, tükürün milleti alçakça vuran darbelere, tükürün onlara alkış tutan kahpelere!”

Merhûm Mehmet Akif Ersoy

 

(Büyüksaat Gazetesi İçin 12 Haziran Tarihli Yazım)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı