Simetrik ve Asimetrik Saldırılar, ABD’nin Kendinden Olmayan Özel Kuvvetleri

 Simetrik ve Asimetrik Saldırılar

 

Türkiye olmadan asla, dünyanın kapalı kapısını açamayacaklardır!

Çünkü anahtar, yani dünyanın kapısının kilidi Türkiye’dir.

Geçmiş yıllarda, birkaç yazımda olduğu gibi, son olarak, Şubat 2021’de, “Asimetrik Saldırılar Başladı, Hedef Türkiye! (Rezerv Ülke)”

başlıklı yazıyı kaleme almış ve Türkiye uyandı, “Dün dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni şeyler söylemek lâzım!” diyen Mevlânâ’nın sözüne uyarak, geçmişe kızmaya, o dış dayatmalara evet demek zorunda kalanlara kızmayı bırakmanın zamanı gelip geçmiştir. Onlarla meşgul olmaya, zâmân îsrâfına da gerek yoktur” demiştik.

Hem içeriden yapılan tazyik, hem de dışarıdan uygulanan baskının şifrelerinin ve dalga boyutu frekanslarının aynı olduğu nedense anlaşılamıyor veya analiz edilemiyordur.

Türkiye’de, iç muhalefetin de, dışarıdan gelen baskının da, iktidarda olan Ak Parti’ye değil de, nedense, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a yapıldığının alt yapı taşlarının neler olduğu irdelenmediği için, şifreler de kırılamıyor.

 

ABD’nin Kendinden Olmayan Özel Kuvvetleri

ABD’nin Dışişleri Bakanlığı koltuğunda otururken, Hillary Clinton; “Artık Stratejik olarak askeri gücümüzü kullanmıyoruz. Ancak, pekçok ülkede olaylara anında müdahale edecek ÖZEL KUVVETLERİMİZ VAR” derken neyi ifade etmişti dersiniz!

Anlaşılmayan ne!

 FBI, Clinton Vakfı'nı soruşturuyor - Sputnik Türkiye

İngiltere aklı ile donanmış olan ABD İstihbaratı CIA’yı da kontrolü altında tutan ve yöneten, ülkelerin rotalarını belirlemeye çalışan ve onlara güzergâh belirleme yeti ve yetkisinin kendinde olduğunu öne süren ABD derin devleti, özellikle Türkiye’nin kendi başına özgür, hür ve bağımsız hareket etmesini kabullenebilir mi, kabullenmez!

Türkiye’de, özellikle 2010’dan sonra yaşanan iç çekişme, gerilimlere bakıldığında bunu anlamak hiçte zor değildir.

 

Kırım’ın işgal edilmesi, Arap Baharı denilen ama gerçekte ülkelerin çatı yönetimlerinde önemli değişikliklerin gerçekleştirilmesinin ana amacı Türkiye’yi kontrol altına almaya çalışmak ve yönetim kademesini saflarına çekmekti!

 

Hillary Clinton’un ABD Dışişleri Bakanı iken yaptığı açıklamayı, yıllar sonra ABD Merkezli Newsveek dergisi, (iki yıllık süren araştırma sonucunda diyerek de algı yönetimi yapmayı da ihmal etmeden), Amerikan Savunma Bakanlığı görevini yürüttüğü iddia edilen PENTAGON, son 10 yılda 60 bin kişilik büyük “GİZLİ” ordu kurulduğundan bahsediyor. Bilinen “SIR”rı İfşa ediyor.

 

Acı olan nedir derseniz!

Kendisinin kelli felli gazeteci olduğunu iddia eden bazıları, bu oluşumun tespiti için 2 yıllık çalışma yapıldığından ve gerekçesinin de, ADB dışındaki ülkelerde, PENTAGON’un isteğiyle, Gayri Nizami Operasyonlarda kullanmak üzere oluşturulduğundan bahsediyor olmaları.

Dışişleri Bakanı iken Hillary Clinton’ın söylediğinin görmeyen, okuyamayan, anlamayan sözde bazı gazetecilerin, Başkan Bill Clinton’un Genel Kurmay Başkanı’nın; “Biz Dünyayı Rusya ile bölüştük. Roller Belli. Herkes gereğini yapıyor. Dünyayı böyle idare ediyoruz. Herkes bu tiyatroyu seyrediyor” dediğinden de haberlerinin olmadığı, ABD Rusya gerginliğinin de aslında dünyayı bölüşmek üzerine kurgulanmış algı ve manipülasyondan ibaret olduğundan habersizdirler.

 

 

Gayri Nizami Operasyonlar İçin Özel Kuvvetler

 

Sakın, bu 60 Bin kişiden müteşekkil, Özel Kuvvetlerin sadece eli silahlı TERÖRİSTLER olduğu zannedilmesin!

 

Meselâ;

 

İlaç üreten SAĞLIK ister mi? İSTEMEZ!

 

 

Silah satan BARIŞ ister mi? İSTEMEZ!

 

Hırsız olan HUKUK ister mi? İSTEMEZ!

 

Din satan İLİM ister mi? İSTEMEZ!

 

Bu kriterler üzerinden 60 Bin kişilik Özel Kuvvetler’in nerelerde, nasıl kullanılabileceğinin de ipuçlarını deşifre etmektedir!

 SON DAKİKA: ABD'de Hillary Clinton'ın kızından YPG/PKK'ya skandal destek:  Teröristlerin dizisini çekecek - Takvim

Anlaşılmayan?

Simetrik ve Asimetrik saldırıların ki, arkasında Siyonun Ehl-î Sâlîp’inin TERÖRİST ve HAYDUT DEVLETLERİnin, öncelikli Hedefi Türkiye, özelde ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan olduğunun daha açık ve net olduğu ortadadır.

 

İsrail’in Filistinliler, dolayısıyla da Müslümân’lara soykırım uygulamaya kalkışması, Yunanistan’ın sürekli kuduz köpek gibi havlattırılması, Fransa’nın Macron üzerinden kırmızı boğa görmüş gibi saldırtılması, Saldırı değil Savunma amaçlı olmasına Rağmen S-400’lerin problemmiş gibi lânse edilmesi, PKK’nın terör saldırılarının, teknolijiye evrilerek yaptırılması, DEAŞ’ın yeniden hortladığının iddia ettirlerek Türkiye’de yakalnmaya başlamaları. FETÖ’nün etkisinin bitmediği, uyuyan hücrelerinin emir beklediğinin taraftarlarına, avanelerine empoze edilmesi. Daha da ötesi Bill Gates’in Adamlarının DSÖ ve Başkanlığını yapan Tedroos Adhanom marifetiyle, tavsiye uygulamasıyla Filim Kurullarında yazılan ve sahnelenen Plândemi Tiyatrosunu yönetenler.

 

Tüm bu ve benzeri olaylar içerisinde, Kravatlı, yönetici, İdareci, sakallı, şalvarlı, takım elbiseli, titri olan, sıradan vatandaş gibi gözükenlerin de varlığının göz ardı edilmemesi gerekir!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu kurulan tuzakların ve PENTAGON’un Özel Kuvvetlerinde yer alanlardan birçoğunu da bildiği ve tespiit ettiği için, içeriden ve dışarıdan baskılanıyor!

 

Bir an düşünün; Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Ey!”  değil de, “Sayın Dostum Biden ve sevgili Başkanlar, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Benyamin Netanyahu, Kardeşlerim Abdulfettah El Sisi, Muhammed Bin Selman, Muhammed Bin Zayed. Bizi ihyâ eden NATO, BM, AB! Sizinle birlikte, çıkarlarınızı koruyacak ve kolayacak şekilde birlikte hareket etmeye, çalışmaya her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var, buyurun oturup görüşelim, anlaşalım!” dediği an ne içeriden, ne de dışarıdan en uak bir tâzyik görülemez, gösterilemez. Hattaki hatta, içeride muhaliflik yapanlar, Sayın Erdoğan’ın yanından ayrılması sağlananlara muhaliflik bıraktırılır.

 İbrahim Kalın'dan ders! - Rahim Er

İçerideki muhalif olan kanatlar ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın dış politikalarında, her zaman yanında ve destekçisi olmaya hazırız. Çünkü, dış politikada muhalefet olmamız değil, Türkiye’nin menfââtleri önceliğimizdir!” demeye başlarlar! ....


Allah muhâfâza, Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, varsayım olarak ilettiğimiz, böyle bir davet oluştursa, Türkiye yeniden eski günlerinde olduğu gibi, dünya gündeminden düşer, Rezervlik görevini hakkıyla icra etmiş olurdu. Kilit ülke olmasına rağmen, kilidi kontrol edenler, dünyada istedikleri devlete kapıyı açar, istemediklerini o kapıya giden yola dahi çıkarttırmazlar.


isterseniz bir de böyle bakmayı deneyiniz, Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yaşananlara! ...

  

Anlayana:

“Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü.”

(Mustafa Baygın, Büyük Saat Gazetesi 22 Mayıs 2021 Tarihli Yazım)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ABD’nin Bitmeyen Oyunu

Çin'de Virüs bitti mi?

Melhâme-î Kübrâ, Yeni Dünya Düzeni Savaşı